Lägga till programikoner och andra genvägar på startsidan

1. Gå till en del av startsidan som har plats för att lägga till en ny genväg.
  2. Tryck på eller tryck och håll ned Startsidan. Alternativmenyn Lägg till på Startsida visas.
  3. Gör något av följande:
    • Du lägger till en programikon genom att trycka på Program och sedan välja ett program.
    • Du lägger till en genväg till en inställning eller information genom att trycka på Genväg och sedan välja typen av information eller inställning.
Om du vill lägga till en programikon på startsidan kan du även trycka på startsidan, trycka på för att öppna skärmen Alla program och sedan trycka på och hålla in en programikon. Dra ikonen utan att lyfta fingret till ett tomt område av startsidan och släpp den sedan.