Personanpassa Startsidan med widgetar

Med widgetar kan du få lättläst, viktig information och medieinnehåll direkt på Startsidan. Vissa widgetar har redan lagts till på Startsidan för lämplighetens skull. Du kan lägga till fler från tillgängliga val av widgetar eller ladda ner fler widgetar.

Lägga till en widget på Startsidan

Du kan välja bland ett stort urval widgetar, till exempel Kalender, Musik, Fotoalbum och Twitter.

1. Gå till en del av Startsidan som har plats för att lägga till en ny widget.
  2. Tryck på eller tryck och håll ned Startsidan. Alternativmenyn Lägg till på Startsida visas.
  3. Tryck på Widget och välj sedan en widget.
  4. De flesta av HTC:s widgetar finns tillgängliga i flera olika utformningar och storlekar så att du lättare hittar en som passar just dig. Tryck på knappen höger eller vänster pil längst ner på skärmen för att visa de olika stilarna och tryck sedan på Välj för att välja en av dem.
Du kan även lägga till widgetar som gör det möjligt att snabbt slå på eller slå av vissa inställningar i telefonen, t.ex. Wi-Fi (trådlöst nätverk), Mobilnät och Bluetooth. Rulla nedåt i listan med widgetar, tryck på Inställningar och tryck sedan på önskad widget.

Ladda ned en HTC-widget

Du kan även ladda ned ett urval roliga och användbara HTC-widgetar.

1. Gå till en del av Startsidan som har plats för att lägga till en ny widget.
  2. Tryck på eller tryck och håll ned Startsidan. Alternativmenyn Lägg till på Startsida visas.
  3. Tryck på Widget och tryck sedan på Hämta fler HTC-widgetar.
  4. Välj en widget.
  5. Tryck på Information för att se en kort beskrivning av widgeten. Tryck på TILLBAKA när du läst klart.
  6. När du är redo för att hämta widgeten trycker du på Hämta.