Byta bakgrunden

Att personanpassa bakgrunden på startsidan med din favoritbild är ett snabbt och enkelt sätt att ändra hur telefonen känns och ge den ett fräscht utseende. Bläddra igenom samlingen bakgrunder som ingår i telefonen eller välj bland de bilder som du har tagit med kameran. Du kan också förändra startsidan genom att använda en animerad bakgrund.

1. Startsidan trycker du på MENU och sedan på Bakgrund.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på Levande bakgrunder för att välja från förinställda animerade bakgrunder
    • Tryck på Mina foton om du vill välja ett foto som du har tagit med kameran eller kopierat till minneskortet. Beskär fotot och tryck sedan på Spara.
    • Välj från förinställda bakgrunder.
När du ändrat bakgrunden kan du spara den i ditt aktuella tema eller spara den som ett nytt tema. Se Personanpassa telefonen med teman för mer information.