Byta ringsignal

Välj bland tillgängliga val av ringsignaler på telefonen. Du kan även ladda ner eller kopiera en ringsignal eller låt till telefonens minneskort och välja en som ringsignal. Information om att kopiera filer till minneskortet finns i Kopiera filer till och från minneskortet.

1. startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Skräddarsy > Standardringsignal.
  3. Tryck på önskad ringsignal. Ringsignalen spelas upp tillfälligt när du väljer den.
  4. Tryck på OK.