Optimera din telefons batteriliv

Du kan ställa in telefonen på att automatiskt växla till strömsparläge när batterinivån går under en viss procent.
  1. Från startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Strömsparfunktion.
  3. Markera kryssrutan Aktivera strömsparfunktionen.
  4. Tryck på Sätt på strömsparfunktionen och välj sedan när du vill växla till strömsparläge.
  5. I avsnittet Strömsparinställningar ställer du in och väljer hur telefonen ska bete sig när telefonen växlar till strömsparläge.

Använda din mobiloperatörs GSM-nätverk

Växla till att använda din mobiloperatörs GSM-nätverk om du inte använder en dataanslutning för att ansluta till Internet. Att ansluta till din mobiloperatörs GSM-nätverk drar mindre batterikraft.
  1. Från startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Trådlöst nätverk och nätverk > Mobila nätverk > Nätverksläge.
  3. Tryck på Endast GSM.

Kontrollera olika programs strömförbrukning

1. Från startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Om telefonen > Batteri > Batterianvändning.