Ändra telefonspråket
Inställningar & tjänster

Ändra telefonspråket

När du vrider telefonen för första gången blir du ombedd att välja önskat språk för telefonens menyer. Om du vill kan du ändra språket igen efter att du har konfigurerat telefonen. Då språket ändras justeras tangentbordets layout, datum och tidsformat med mera.

Tillgängliga språk att välja mellan kan variera beroende på vilken telefonversion du har.

1. Från startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Språk och tangentbord > Välj språk.
  3. Tryck på språket och motsvarande region du vill använda.
  4. Tryck på STARTSIDA för att återgå till startsidan. Det nya språket kommer att appliceras efter några sekunder.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z