Visa bilder i dina sociala nätverk
APPAR OCH FUNKTIONER

Visa bilder i dina sociala nätverk

I programmet Galleri kan du kolla vad du och dina vänner har laddat upp till sociala nätverk (endast Facebook och Flickr).

Visa bilder på Facebook

Du måste vara inloggad på ditt Facebook-konto för att se Facebook-bilder.
  1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på fliken Facebook.
  3. Tryck på ditt kontonamn eller din väns konto på listan för att se foton i kontot.
Du kan se foton på dina online-album på samma sätt som du ser foton på ditt minneskort.

Visa bilder på Flickr

Du måste vara inloggad på ditt Flickr-konto för att se Flickr-bilder.
  1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på fliken Flickr. Du kanske blir ombedd att auktorisera programmet att ansluta till Flickrwebbplats. Om detta händer måste du ge auktorisering att tillträda ditt Flickr-konto.
  3. Tryck på ditt kontonamn eller din väns konto på listan för att se foton i kontot.
Du kan se foton på dina online-album på samma sätt som du ser foton på ditt minneskort.

Kommentera foton i dina sociala nätverk

Lägg till kommentarer till dina och dina vänners uppladdade bilder.

1. Gör något av följande:
    • Medan du bläddrar i onlinealbum trycker du på och håller ned en bild och trycker på Lägg till kommentar.
    • Medan du visar en bild i helskärmsläge trycker du var som helst på skärmen och trycker på .
  2. Tryck på rutan som säger "‍Skriva en kommentar"‍.
  3. Skriv meddelandet och tryck sedan på Kommentar.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z