Synkronisera en annan telefon med datorn
Inställningar & tjänster

Synkronisera en annan telefon med datorn

Du kan växla från en telefon till en annan om du har fler än en enhet att synkronisera.
  1. Anslut en annan telefon till din dator och ställ sedan in HTC Sync att identifiera denna telefon.
  2. Klicka på telefonen du vill ställa in eller börja synkronisering. Enhetspanelen öppnas och du kan separat anpassa dina synkroniseringsinställningar för telefonen.
För att växla till en annan telefon att synkronisera, klicka på Enheter, och sedan på telefonens namn eller bild.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z