Bekanta dig med arbetsutrymmet
Inställningar & tjänster

Bekanta dig med arbetsutrymmet

På enhetspanelen kan du ställa in synkroniseringsalternativ, se allmän information om din telefon, kontrollera använt och tillgängligt utrymme på minneskortet och börja synkronisering.
Obs!: Tillgängliga kategorier och alternativ beror på den telefon du har anslutit till din dator. T.ex. så visas Locations i enhetspanelen när du har programmet Locations på din telefon.
  • Klicka på en objektkategori för att se synkroniseringsalternativen till höger på Enhetspanelen.

Du kan också klicka på Översikt för att se grundläggande information om telefonens programvara och minneskortsanvändning, ändra telefonens namn eller installera program från tredje part

• Klicka på Synkronisera nu för att börja synkronisera kategorier och alternativ du valt.
  • Fältet för uppskattad användning av lagringsutrymme bredvid knappen Synkronisera nu visar uppskattat minneskortutrymme som kommer att användas när det finns nya föremål att synkronisera och lägga till i din telefon.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z