KOMMUNIKATION
Kontaktinformation och konversationer
KOMMUNIKATION

Kontaktinformation och konversationer

När du trycker på en kontakt på skärmen Kontakter öppnas skärmen för kontaktdetaljer och visar dig den information du lagrat eller länkat för denna kontakt.
Skärmen för kontaktdetaljer har följande flikar:

Information

Visar den information du har lagrat för kontakten. Kom i kontakt med kontakten direkt genom att trycka på någon av de visade metoderna. Om kontakten har ett lagrat jobbtelefonnummer trycker du på Ring arbete.

Meddelanden

Visar dina utbytta SMS-meddelanden med kontakten. Du kan besvara kontaktens meddelande direkt från den här fliken.

E-post

Visar alla e-postmeddelanden du har fått från kontakten. Tryck på ett e-postmeddelande för att se det.

Uppdateringar och händelser

Visar kontaktens uppdateringar och händelser från sociala nätverkskonton du har länkat som Facebook, Twitter och Flickr.

Galleri

Visar den länkade kontaktens Facebook och Flickr-album och foton.

Samtalshistorik

Radar upp alla inkommande, utgående och missade samtal till och från kontakten.

Redigera en kontakts information

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på och håller in gruppen och trycker sedan på Redigera kontakt.
    Obs!: Du kan inte redigera kontaktinformation för en Facebook-vän.
  3. Ange den nya informationen för kontakten.
  4. Tryck på Spara.

Raderar kontakter

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på MENU och trycker sedan på Radera.
  3. Välj de kontakter som du vill ta bort och tryck på Radera.
  4. Tryck vid uppmaning på OK.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z