Säkerhetskopiera dina kontakter till minneskortet

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på MENU, och sedan Importera/exportera > Exportera till SD-kort.
  3. Välj ett konto eller typ av kontakter att exportera och tryck på OK.

Importera kontakter från minneskortet

Du kan endast importera kontakter som har exporterats till minneskortet via funktionenExportera till SD-kort på telefonen.
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på MENU, och sedan Importera/exportera > Importera från SD-kort.
  3. Om du har Google eller Exchange ActiveSync-konton installerade på din telefon, trycker du på typen för importerade kontakter.