KOMMUNIKATION
Importera kontakter från SIM-kortet
KOMMUNIKATION

Importera kontakter från SIM-kortet

Du kan kopiera alla dina SIM-kontakter till din telefon. Importera dem som telefonkontakter, Google-kontakter eller Exchange ActiveSync-kontakter om du har installerat relevanta konton.
  1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på MENU och trycker sedan på Importera/exportera > Importera från SIM-kort.
  3. Om du har Google eller Exchange ActiveSync-konton installerade på din telefon, trycker du på typen för importerade kontakter.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på en eller flera SIM-kontakter som du vill importera.
    • Du kan importera alla kontakter genom att trycka på MENU och trycka på Markera alla.
  5. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z