Om programmet Kontakter

Med programmet Kontakter kan du enkelt hantera dina kommunikationer med dina kontakter via telefonen, meddelanden och e-post. Du kan också länka dina kontakter till deras sociala nätverkskonton som Facebook, Twitter och Flickr för att se deras uppdateringar och händelser från dessa konton, allt på ett ställe.

Inte nog med det. Om du har samma kontakter från olika ställen kan du via Kontakter föra samman deras kontaktinformation så att du inte har dubbla poster i din kontaktlista.

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. Tryck på någon av följande flikar:

Alla

Ger till tillträde till alla kontakter på din telefon, online-konton med mera.

Grupper

Här kan du associera kontakter med grupper för att enkelt kunna skicka ett SMS, MMS eller e-post till en hel grupp samtidigt.

Onlinekataloger

Visa din vänlista i dina sociala nätverkskonton. Du kan också söka efter kontakter i ditt Exchange ActiveSync-konto för att kopiera till telefonen.

Samtalshistorik

Radar upp alla dina slagna nummer och mottagna och missade samtal.

Din kontaktlista

Fliken Alla i programmet Kontakter visar alla kontakter på din telefon och från de online-konton du är inloggad på.

Din kontaktlista visar också kontakter lagrade på ditt SIM-kort (vanligtvis markerade med SIM-kortsikonen ).

Från fliken Alla kan du:
  • Öppna eller uppdatera din kontaktinformation.
  • Skapa, redigera eller hitta kontakter.
  • Se statusuppdateringar direkt när du har länkat kontakten till hans eller hennes sociala nätverkskonto.
  • Tryck på kontaktens namn för att öppna skärmen Kontaktinformation för den kontakten.
  • Se en meddelandeikon när kontakten har skickat ett nytt meddelande till dig, försökt ringa dig, uppdaterat hans eller hennes sociala nätverkskonton eller när det är kontaktens födelsedag.
  • Kolla vem som är online på Google Talk. Onlinestatusikoner visas när du är inloggad på Google Talk på din telefon. Till exempel så betyder att kontakten är tillgänglig att chatta med.