Sätt att lägga till kontakter i din telefon

Du kan lägga till kontakter i telefonen på flera sätt. Du kan synka din telefon med kontakter från Google-konto, dator Facebook, med mera.
Gmail Google-kontakter importeras till din telefon då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från din telefon.
Facebook Logga in på ditt Facebook-konto via Facebook för HTC Sense för att importera dina Facebook-vänners kontaktinformation.
Telefonkontakter Du kan välja att skapa och lagra kontakter i ditt telefonminne eller överföra existerande kontakter från din gamla telefon.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till din telefon.
Microsoft Exchange ActiveSync Din telefon synkar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-server på din arbetsplats.
Kontakter på din dator Använd HTC Sync för att synka din telefon med din dators Microsoft Outlook-, Outlook Express- eller Fönster-kontakter.