Blockera uppringare

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt från att ringa dig går blockerade samtal direkt till röstbrevlådan.

Blockera en eller flera kontakter från att ringa upp

1. På startsidan trycker du på > Blockerat uppringare.
  2. På fliken Blockerade uppringare trycker du på Lägg till uppringare.
  3. Markera de kontakter som du vill blockera och tryck på Spara.

Kontrollera din historik över blockerade samtal

1. På startsidan trycker du på > Blockerat uppringare.
  2. För fingret till fliken Historik för blockerade samtal.
  3. Tryck och håll nere ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn där du kan välja att kontrollera samtalshistorik med mera.

Häva blockering av uppringare

1. På startsidan trycker du på > Blockerat uppringare.
  2. På fliken Blockerade uppringare trycker du på MENU och sedan på Ta bort uppringare.
  3. Markera en eller flera kontakter och tryck på Radera.
  4. Tryck vid uppmaning på OK.