Ta emot samtal

När du får ett telefonsamtal från en kontakt, visas skärmen för inkommande samtal.
Tips: Du kan använda telefonens funktioner för diskret ringsignal och fickläge vid mottagning av samtal. För att ta reda på hur, se Ändra ljudinställningar.

Besvara ett samtal

För att besvara ett samtal:
  • Tryck på Svara.
  • Om skärmen är av när du får ett samtal, visas låsskärmen. Dra ribban som visar kalendernamnet eller numret neråt.

Avvisa ett samtal

Gör något av följande:
  • Tryck på Avstå.
  • Om skärmen är av när du får ett samtal, dra ribban uppåt på låsskärmen eller tryck på MENU och sedan Avstå.
  • För att avvisa samtalet och skicka ett SMS, tryck på MENU, och sedan på Skicka meddelande.
Tips: Du kan också trycka på STRÖM-knappen två gånger för att avvisa ett samtal.

Ändra det SMS som skickas ut vid avvisade samtal

1. På uppringningsskärmen trycker du på MENU.
  2. Tryck på Inställningar > Redigera standardmeddelande.
  3. Ange ett nytt meddelande och tryck sedan på OK.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör något av följande:
  • Tryck på knappen VOLYM NER eller VOLYM UPP.
  • Tryck på STRÖM-knappen.
  • Placera telefonen neråt på en jämn yta.
    Obs!: Om telefonen redan ligger neråt kommer den fortsätta ringa då det kommer följande inkommande samtal.

HTC Caller ID

Varje gång du ringer ett samtal eller din vän ringer dig får du se vännens senaste statusuppdatering från sociala nätverk som Facebook eller Twitter direkt på samtalsskärmen. Du missar inte heller människors födelsedagar. Du kommer att se en påminnelse om födelsedag om din väns födelsedag inträffar någon gång inom nästkommande sju dagar.