KOMMUNIKATION
Ringa ett telefonnummer i ett e-postmeddelande
KOMMUNIKATION

Ringa ett telefonnummer i ett e-postmeddelande

Vill du ringa till ett nummer som är i ett e-postmeddelande? Inga problem. Din telefon känner igen ett nummer som ett telefonnummer om numret har minst 5 siffror och minst något av följande:
  • Nummer som börjar med plustecken (+). Till exempel, +1-987-654-32 1 eller +198765432 1.
  • Nummer som börjar med ett riktnummer eller landsnummer inom parentes. Till exempel, (02)98765432 1 eller (02)987-654-32 1.
  • Numren separeras med bindestreck. Till exempel, (02)-987-654-32 1 eller 0987-654-32 1.
  1. Tryck på numret i e-postmeddelandet. En valmeny visas med telefonnumret markerat.
  2. Tryck på Ring.
  3. När telefonens uppringningsskärm öppnas med telefonnumret redan ifyllt trycker du på Ring.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z