Ändra ringsignaler och alarm

Ändra dina ringsignaler, meddelandeljud och alarm så de passar ditt humör eller din livsstil. Dina ändringar sparas i ljuduppsättningen som är aktiverad för när varande, och skriver över dess inställningar.

Ändra ringsignal

1. På startsidan trycker du på > Ringsignal.
  2. Rulla igenom de tillgängliga ringsignalerna och tryck på önskad signal. Ringsignalen spelas upp kort när den valts.
  3. Om ljudfilen finns på ditt minneskort trycker du på Ny ringsignal markerar objektet som du vill importera till listan Ringsignaler och trycker på OK.
  4. Tryck på Använd.

Ändra meddelandeljud

1. På startsidan trycker du på > Meddelandeljud.
  2. Välj den typ av meddelande som du vill byta ut.
  3. Tryck på det ljud som du vill använda. Ett exempelljud spelas upp när du markerar objektet.
  4. Tryck på Använd.

Byta alarmljud

1. På startsidan trycker du på > Alarm.
  2. Rulla igenom de tillgängliga signalerna och tryck på önskat objekt. Ett exempelljud spelas upp när du markerar objektet.
  3. Om ljudfilen finns på ditt minneskort trycker du på Nytt alarm markerar objektet som du vill importera till listan Alarm och trycker på OK.
  4. Tryck på Använd.