Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta telefonen i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Det hindrar även oavsiktliga knapptryck när telefonen ligger i fickan eller väskan. Du får fortfarande meddelanden och samtal.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och sätta telefonen i viloläge. Telefonen sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Aktivera från viloläge

Telefonen aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.
Tryck på STRÖM-knappen om du vill aktivera din telefon manuellt. Du måste låsa upp skärmen.

Låsa upp skärmen

Tryck på fältet på låsskärmen och för sedan fingret nedåt för att låsa upp skärmen eller besvara ett inkommande samtal.
Obs!: Om du har ställt in ett grafiskt lösenord, en PIN-kod eller ett lösenord blir du ombedd att rita mönstret på skärmen eller ange PIN-koden eller lösenordet för att skärmen ska låsas upp.