KOMMA IGÅNG
Kåpan på baksidan
KOMMA IGÅNG

Kåpan på baksidan

Ta bort kåpan på baksidan

Ta bort kåpan på baksidan så kommer du åt batterifacket, SIM-kortplatsen och minneskortplatsen.
  1. Ha telefonen avstängd och fatta ett stadigt grepp om den med framsidan vänd nedåt.
  2. För spärren för kåpan på baksidan neråt och lyft sedan bort kåpan på baksidan.
Obs!: När du tar ut telefonen ur kartongen och tar bort kåpan på baksidan för första gången ser du att batteriet redan finns inuti telefonen.

Sätta tillbaka kåpan på baksidan

1. För in flikarna på kåpan på baksidan i öppningarna på höger sida av telefonens bakpanel.
  2. Pressa kåpan på baksidan mot telefonen tills den kommer på plats med ett klick.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z