Använda Bilpanel
APPAR OCH FUNKTIONER

Använda Bilpanel

Få snabb åtkomst till footprints, intressepunkter och platser i närheten med Bilpanel och starta sedan navigeringsläge för att få en vägbeskrivning.
På startsidan trycker du på > Bilpanel.
Sök efter en destination att åka till.
Välj ett footprint att ange som en destination.
Kontrollera platserna du sökt efter tidigare och välj sedan en att ange som din destination.
Ställ in alternativ för Bilpanel.
Kontrollera vilka intressepunkter som ligger nära din aktuella position och välj sedan en att ange som destination.
Ring ett samtal.

Öppnas Bilpanel av sig själv när du använder en mini-till-micro USB-adapter?

Om du ansluter en mini-USB nätadapter eller billaddare till telefonen via en mini-to-micro USB-adapter kan telefonen feltolka det som en anslutning till en bilsats (på grund av att anslutningsstiften är annorlunda arrangerade på mini-USB-nätadaptern eller billaddaren) och därför visa Bilpanel automatiskt.

Du kan förhindra att Bilpanel öppnas automatiskt genom att:

1. Från startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Docka och avmarkera sedan kryssrutan Automatisk start.

Använda telefonen med bilsatsen

Om du har köpt den särskilda bilsatsen för din telefon kan du montera den säkert i den medföljande bilhållaren och använda telefonen under dina bilresor. Se bilsatsguiden för anvisningar om hur du installerar bilhållaren och korrekt monterar telefonen i hållaren.

När du monterar telefonen i bilsatsen öppnas Bilpanelen automatiskt.
Obs!: När telefonen befinner sig i hållaren och inte är kopplad till en Bluetooth-bilsats eller Bluetooth-headset är telefonens högtalartelefon automatiskt på när du ringer eller besvarar ett telefonsamtal.

Ansluta automatiskt till en bilsats eller headset med Bluetooth

Du kan ställa in telefonen på att automatiskt ansluta till en bilsats eller ett headset med Bluetooth om de har parkopplats med telefonen, varje gång du monterar telefonen i bilhållaren.
  1. I Bilpanel trycker du på Inställningar > Bilsats.
  2. Markera kryssrutan Automatisk anslutning.
  3. Om du har fler än en bilsats eller headset med Bluetooth parkopplad med telefonen trycker du på Standardenhet för att välja vilken bilsats eller headset med Bluetooth som du vill använda.

Kontrollera att Bluetooth i telefonen är på, och Bluetooth-bilsatsen eller Bluetooth-headsetet som parkopplats också är på innan du monterar telefonen i bilhållaren.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z