Visa kartor

I Locations trycker du på MENU och sedan på Karta.
Tryck för att växla mellan 2D-vy och 3D-vy.
Intressepunkt. Tryck för att visa information, ringa upp, få vägbeskrivning eller dela.
Din aktuella position.
Tryck för att använda eller inte använda kompassen.
Tryck på skärmen för att visa zoomknapparna och knappen Min position .

Använda kompassen

Ska jag svänga åt vänster eller höger? Med hjälp av kompassen justeras kartan beroende på vartåt du är vänd så att du ser hur du ska åka.

Navigera omkring på kartan

Svep med fingret på skärmen för att visa andra områden på kartan.

Zooma in eller ut på en karta

Gör något av följande:
  • För isär tummen och pekfingret över kartan för att zooma in.
  • Tryck ihop tummen och pekfingret över kartan för att zooma ut.
  • Dubbeltryck på en position på kartan för att zooma in mot den.

Välja vilka intressepunkter som ska visas på kartan

1. Medan en karta visas trycker du på MENU och trycker sedan på Visa.
  2. Välj de intressepunkter du vill eller inte vill se när du visar kartan.
    Tips: Du kan även välja att visa eller inte visa footprints och 3D-byggnader på kartan.
  3. Tryck på Klart.

Markera en plats på kartan

Markera en favoritplats på kartan och lägg till den som ett footprint, få en vägbeskrivning eller dela den med vänner. Att dela är ett smidigt sätt att berätta för dina vänner om det där stället du har hittat som har bästa räksmörgåsarna i stan.
  1. Medan du visar en karta trycker du och håller ned det område på kartan som du vill markera.
  2. Tryck på och välj sedan om du vill lägga till platsen som ett footprint, få vägbeskrivning till den eller dela den.
Tips: Om du vill ta bort alla nålar på kartan när du visar den trycker du på MENU och trycker sedan på Mer > Rensa nål.

Ändra språk för gatunamn och intressepunkter

1. Från startsidan trycker du på > Locations
  2. På fliken I närheten trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Kartspråk.
  3. Välj något av följande.
    Använd modersmålet som kartspråk Använd detta om du vill visa det lokala språket för kartan. Om du exempelvis visar en karta över Japan så visas namn i japansk skrift.
    Använd det språk som passar bäst Använd detta om du vill visa telefonens språk. Det kanske inte är en tillgänglig funktion för alla kartor.