Skapa en uppspelningslista

Personanpassa din musik med uppspelningslistor. Skapa en uppspelninglista med dina absoluta favoritlåtar eller skapa en som matchar hur du känner dig just idag. Du kan göra så många uppspelningslistor du vill.
  1. Från startsidan trycker du på > Musik.
  2. Tryck på för att gå till biblioteket.
  3. I biblioteket trycker du på eller för fingret längs med raden längst ned för att gå till kategorin Uppspelningslistor.
  4. Tryck på Lägg till uppspelningslista.
  5. Ange ett namn på uppspelningslistan och tryck sedan på Lägg till låtar på spelningslista.
  6. Välj en kategori.
  7. Markera kryssrutorna för de låtar som du vill lägga till i uppspelningslistan och tryck på Lägg till.
  8. Tryck på Spara.

Spela upp låtarna i en uppspelningslista

1. I biblioteket trycker du på eller för fingret längs med raden längst ned för att gå till kategorin Uppspelningslistor.
  2. Tryck på en uppspelningslista för att öppna den.
  3. Tryck på den första låten eller en annan låt i uppspelningslistan.
När du trycker på en låt i listan för att spela den uppdateras listan Spelas nu med låtarna från din spelningslista.