Om programmet Galleri
APPAR OCH FUNKTIONER

Om programmet Galleri

Återupplev alla värdefulla ögonblick när du visar bilder och videor av den senaste resan eller ditt husdjurs nya trick. Tagga dina vänner på Facebook och Flickr så lockar du till dig en publik. Du kan även spela upp media på en teve om du vill.
Viktigt: Börja använda Galleri, men du måste först se efter om du har bilder eller videor kopierade på minneskortet.

Dessutom kan du redigera och lägga till effekter på dina bilder. Det är lätt att använda en bild som kontaktikon, positionsikon eller bakgrund.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z