Lägga till effekter
APPAR OCH FUNKTIONER
Använd kameraeffekter för att byta lins eller filter virtuellt.

Lägga till effekter

Vill du göra dina bilder intressantare? Enkelt. Använd de tillgängliga kameraeffekterna om du vill att dina bilder ska se ut som om de tagits genom speciallinser och filter. Du kan även lägga till vissa effekter på videor.
Välj en effekt innan du börjar ta en bild eller spela in video.
  1. Tryck på .
  2. Rulla sedan genom de tillgängliga effekterna och tryck på en du tycker om.

När du väljer vissa fotoeffekter som skärpedjup, distorsion eller vinjett ska du dra i reglaget som visas på höger sida av skärmen för att justera effektens intensitet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z