Ta ett foto
Använd kameraeffekter för att byta lins eller filter virtuellt.

Ta ett foto

1. Från startsidan trycker du på > Kamera.
  2. Innan du tar bilden kan du zooma in eller ut i motivet.
  3. Tryck flera gånger på blixtknappen för att välja blixtläge beroende på ljusförhållandena.
    Automatisk blixt
    Blixt på
    Blixt av
  4. Välj inställningar för upplösning och andra önskade kamerainställningar.
  5. Välj en effekt att använda på bilden.
  6. Rikta kameran mot motivet och fokusera.

Om du fotograferar personer identifierar kameran automatiskt ansikten och justerar fokus. Du ser rutor på personernas ansikten.

Tips: Kontrollera att kryssrutorna Autofokus och Registrera ansikten är markerade i kamerainställningarna.
  7. När du är redo att ta bilden trycker du på .
  8. Välj vad du vill göra med fotot du just har tagit.

Ta en närbild

Har du svårt för att ta din egen närbild? Det är enkelt med telefonens kamera. Ställ bara in den på att automatiskt ta ett självporträtt. Du behöver inte ens trycka på utlösarknappen.

1. Tryck på MENU om du vill öppna menypanelen för inställningar.
  2. Tryck på Självporträtt. Välj sedan om du vill att kameran ska identifiera 1 eller 2 ansikten på bilden.
  3. Om du vill ställa in ett tidsintervall innan kameran tar bilden, tryck på Självutlösare. Ställ sedan in självutlösaren på 2 eller 10 sekunder.
  4. Tryck på MENU om du vill stänga menypanelen för inställningar.
  5. Vänd kameran så att den är vänd mot dig.
När kameran identifierar ditt ansikte fokuserar den automatiskt och tar en bild av dig.