Grundläggande för Bluetooth

Slå av och på Bluetooth

1. Från startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst nätverk och nätverk.
  2. Markera eller avmarkera kryssrutan Bluetooth.
Ett ännu enklare sätt att slå på och av Bluetooth är med widgeten Bluetooth på Startsidan.
Obs!: Stäng av Bluetooth när det inte används för att spara på batteriet eller på platser där det är förbjudet att använda trådlösa enheter, som t.ex. ombord på ett flygplan och på sjukhus.

Ändra telefonens namn

Telefonens namn identifierar din telefon för andra enheter.

1. Från startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst nätverk och nätverk.
  2. Tryck på Bluetooth-inställningar.
  3. Om kryssrutan Bluetooth inte markerats ska du markera den för att slå på Bluetooth.
  4. Tryck på Enhetens namn.
  5. Ange telefonens namn i dialogrutan och tryck sedan på OK.