Använda telefonen som trådlös router
Inställningar & tjänster
Få Wi-Fi var som helst till din bärbara dator. Använd din telefon som trådlös router.

Använda telefonen som trådlös router

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla telefonen till en trådlös router.

Kontrollera att telefonens dataanslutning är aktiverad innan du använder den som trådlös router.
  1. Från startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar > Trådlöst nätverk och nätverk.
  2. Tryck på Inställningar för Mobil Wi-Fi Surfpunkt.
  3. Ange ett routernamn eller använd standardnamnet för router.
  4. Välj typen av Säkerhet och ställ in ett lösenord (nyckel) till din trådlösa router. Om du valde Ingen i Säkerhet behöver du inte ange ett lösenord.
    Obs!: Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda telefonen som en trådlös router.
  5. Markera kryssrutan Mobil Wi-Fi Surfpunkt om du vill slå på telefonens trådlösa router.

Telefonen är förberedd för att användas som en trådlös router när du ser i statusfältet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z