Använda telefonen som ett modem (USB-sammanlänkning)

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd telefonens dataanslutning för att ansluta till Internet från datorn.

Du behöver ha ditt SIM-kort isatt i telefonen för att använda dataanslutning.

Innan du kan använda telefonen som modem måste du installera HTC Sync i datorn.

1. Försäkra dig om att telefonens dataanslutning är påslagen.
  2. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  3. På skärmen Anslut till PC trycker du på USB-sammanlänkning och trycker sedan på Klart.