Använda Friend Stream
Trött på att hatta mellan sociala nätverksprogram? Nu kan du få alla uppdateringar i Friend Stream.

Använda Friend Stream

Friend Stream ansluter dig till dina sociala nätverk. Dela och få uppdateringar från vänner på populära nätverk somFacebook ochTwitter i ett och samma flöde. Med Friend Stream kan du enkelt spåra dina vänners statusmeddelanden, fotouppladdningar, meddelanden med mera - eller kommentera och lägga upp egna.
  • Du måste vara inloggad på minst ett socialt nätverkskonto för att kunna använda Friend Stream.
  • Om du vill använda ditt Facebook-konto med Friend Stream måste du vara inloggad via Facebook för HTC Sense.
Från startsidan trycker du på > Friend Stream. Friend Stream öppnas på fliken Alla uppdateringar.

När du trycker på någons statusuppdatering kan du:

• Öppna Peep och visa alla tweets.
  • Skriva en kommentar. Gilla eller sluta gilla någons inlägg på Facebook.
  • Titta på någons albumfoton.

När du trycker på någons foto eller namn kan du:

• Kolla personens profiluppgifter.
  • Titta på personens Facebook.
  • Kolla personens inlagda tweets.

Föra fingret till de andra flikarna för att visa sociala nätverksuppdateringar grupperade som endast statusuppdateringar, bilduppladdningar, länkar, uppdateringar från medlemmar på dinFacebook -lista eller sociala nätverksmeddelanden.

Uppdatera din status

Du kan uppdatera din status samtidigt på alla de sociala nätverkskonton som du är inloggad på.

1. Från startsidan trycker du på > Friend Stream.
  2. På fliken Alla uppdateringar trycker du på textrutan där det står Vad tänker du på?.
  3. Skriv in din statusuppdatering.
  4. Om du inte vill skicka statusuppdateringen till alla dina sociala nätverkskonton trycker du på  och avmarkerar kryssrutorna för de sociala nätverk som du vill exkludera.
  5. Tryck på och välj sedan vad du vill bifoga till din tweet eller statusuppdatering.
    Programrekommendation Välj ett program som du har installerat från Android Market som du vill dela med andra. Webbadressen från vilken programmet kan hämtas infogas i din status.
    Bild Välj Från Kamera för att ta ett foto och bifoga det eller Från Galleri för att bifoga ett foto från minneskortet.
    Plats Lägg till din aktuella position eller en position som du väljer på en karta.
  6. Tryck på Dela.

Kommentera och gilla inlägg på Facebook

Tryck på någons statusuppdatering på fliken Alla uppdateringar och gör något av följande:
  • Tryck på en bild eller albumnamnet för att visa och kommentera albumfotona med programmet Galleri.
  • Tryck på Gilla eller Sluta gilla för att gilla eller sluta gilla personens statusuppdatering.
  • Tryck på textrutan Skriv en kommentar... och skriv vad du tycker om personens statusuppdatering.

Kolla meddelanden från dina sociala nätverk

För fingret till fliken Meddelanden så kan du lätt se ett enda flöde med meddelanden från olika sociala nätverk. Det kan vara en kommentar om dinFacebook inlägg, ett omnämnande eller direktmeddelande Twitter, en taggad bild av dig, med mera.

Om Friend Stream-widgeten

Använd Friend Stream-widgeten så att du enkelt kan uppdatera din status och visa andra personers statusuppdateringar direkt på startsidan.