Facebook-programmet

Med Facebook-programmet i telefonen kan du hålla dig uppdaterad och hålla kontakten med dina vänner på Facebook. Det innehåller de flesta funktioner som du är van vid när du använder Facebook på datorn.

Med Facebook-programmet kan du:

• Dela dina tankar och kolla andra personers statusuppdateringar.
  • Visa din lista över vänner och skriv i någons logg.
  • Kommentera och gilla en väns inlägg.
  • Visa någons personliga information, inklusive fotoalbum.
  • Kontrollera dina Facebook-meddelanden.
  • Ta ett foto och ladda upp det direkt till ditt Facebook-konto.

Använda Facebook-programmet

1. Från startsidan trycker du på > Facebook.
  2. Om det är första gången du öppnar Facebook-programmet följer du anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Facebook-konto.
  3. På skärmen Nyhetsflöde trycker du på för att komma åt andra funktioner.
Tips:
  • Facebook-startsidan trycker du på MENU och sedan på Inställningar för att ange alternativ för uppdatering och meddelanden.
  • På vissa Facebook-skärmar kan du trycka på och hålla ned ett objekt för att öppna en alternativmeny.

Lägga till Facebook-widgeten

Lägg till Facebook-widgeten på startsidan så att du enkelt kan lägga upp uppdateringar och kontrollera dina vänners statusuppdateringar.
Obs!: Widgeten länkar bara till Facebook-kontot som du loggade in på med Facebook-programmet.