KOMMUNIKATION
Öppna Meddelanden
KOMMUNIKATION

Öppna Meddelanden

Håll kontakten med personer som är viktiga i ditt liv. Använd programmet Meddelanden för att skapa och skicka textmeddelanden (SMS) och multimediameddelanden (MMS).
Från startsidan trycker du på > Meddelanden. Skärmen Alla meddelanden öppnas där alla skickade och mottagna meddelanden är prydligt grupperade i konversationer enligt kontaktnamn eller telefonnummer.
  • Rulla upp eller ner i listan med konversationer genom att dra fingret över skärmen.
  • Tryck på ett kontaktnamn eller ett nummer för att se meddelandeutbytet.
Obs!: Du kan även visa meddelanden på startsidan med hjälp av widgeten Meddelanden.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z