KOMMUNIKATION
Lägga till Kontakter-widgets
KOMMUNIKATION
Ha koll på ditt crew - se dem och deras uppdateringar i widgeten Kontakter.

Lägga till Kontakter-widgets

Håll kontakten med olika vänkretsar eller kollegor i livet. Med widgeten Kontakter kan du med ett endast tryck direkt ringa upp, skicka ett meddelande eller visa information om en favoritkontakt och till och med kontrollera uppdateringar på Facebook och Twitter. Du kan lägga till flera Kontakter-widgetar på startsidan, med olika kontaktgrupper på varje widget.
  1. På startsidan trycker du på > Widget > Kontakter.
  2. Välj widgettyp och tryck sedan pĺ Välj.
  3. Välj den grupp du vill lägga till som en widget.
  4. Dra widgeten till ett tomt utrymme på en startsida. När widgeten är på önskad plats lyfter du fingret.
  5. Upprepa stegen ovan för att lägga till en annan widget för Kontakter.

Ställa in en standardmetod för kommunikation

1. På startsidan trycker du på widgeten för Kontakter.
  2. Tryck på en kontakt på widgeten.
  3. På skärmen Välj standardåtgärd trycker du på önskad kommunikationsmetod för kontakten.

Ändra standardmetoden för kommunikation

1. På startsidan trycker du på widgeten för Kontakter.
  2. Tryck på namnet på en kontakt på widgeten för att öppna personens kontaktkort.
  3. Tryck på MENU och tryck sedan på Mer > Ange widgetåtgärd.
  4. På skärmen Välj standardåtgärd trycker du på önskad kommunikationsmetod för kontakten.

Komma i kontakt med en kontakt

1. På startsidan trycker du på widgeten för Kontakter.
  2. Tryck på en kontakt (fotot, inte namnet) på widgeten. Standardmetoden för kommunikation utförs.
    Tips: Tryck på namnet på kontakten för att öppna skärmen Kontaktinformation för den kontakten.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z