KOMMUNIKATION
Lägga till en ny kontakt
KOMMUNIKATION

Lägga till en ny kontakt

1. Från startsidan trycker du på > Kontakter.
  2. På fliken Alla trycker du på Lägg till kontakt.
  3. Välj Kontakttyp, t.ex. Google eller Microsoft Exchange ActiveSync. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
    Obs!: Vissa fält kanske inte stöds när du lägger till kontakter i SIM-kortet.
  4. Tryck på Namn-fältet och ange kontaktens för- och efternamn och tryck sedan på OK.
  5. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält. Tryck på TILLBAKA om du vill stänga tangentbordet på skärmen först och enklare rulla genom de andra fälten.
  6. Tryck på Spara.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-z