Ringa ett samtal på telefonens uppringningsskärm
Slå bara. Namn som nummer - med Snabbsamtal blir det rätt, oavsett.

Ringa ett samtal på telefonens uppringningsskärm

Du kan antingen ringa ett nummer direkt eller starta funktionen Snabbsamtal för att söka efter och ringa upp en kontakt eller ett nummer från Samtalshistorik.

1. På startsidan trycker du på Telefon.
  2. Börja skriva in de första siffrorna i ett telefonnummer eller bokstäverna i en kontakts namn på telefonens knappsats. Uppringningsskärmen i Telefon visar en lista över nummer och namn som matchar.
    Tips: Om du matar in en felaktig siffra eller bokstav trycker du på för att radera den. Om du vill radera hela numret trycker du på och håller ned .
  3. Tryck på för att stänga telefonens knappsats och se om det finns några fler matchande nummer eller kontakter.
  4. Bläddra genom den filtrerade listan genom att slå genom listan eller långsamt föra fingret uppför eller nerför listan.
  5. Gör något av följande för att ringa ett samtal:
    • Tryck på telefonnumret eller kontakten i listan.
    • När du matat in hela numret trycker du på Ring.
    • Om du vill ringa ett annat telefonnummer som associerats med kontakten trycker du på till höger om kontaktens namn. På skärmen med kontaktdetaljer trycker du på det nummer som du vill ringa till.
När uppringning eller samtal pågår visas ikonen Samtal pågår i statusfältet .

Vad är Snabbsamtal?

Med Snabbsamtal i telefonens uppringningsfunktion kan du snabbt ringa ett samtal.

Ange bara telefonnumret eller de första bokstäverna i namnet på personen som du vill ringa. Snabbsamtal söker och filtrerar automatiskt din kontaktlista (lagrad i telefonen, på SIM-kortet och i onlinekonton som Google-konton och Exchange ActiveSync) och telefonnumren från samtalshistoriken.