Kopiera text, slå upp information och dela
Hittat något intressant på nätet? Dela det med andra.

Kopiera text, slå upp information och dela

I program som webbläsaren och E-post kan du markera text och välja vad du vill göra med den.

Markera text

1. Tryck på och håll in ett ord.
  2. Dra i start- och slutmarkörerna för att markera omgivande text som du vill markera.
Tips: Om du vill markera text i en länk trycker du på och håller in länken och trycker sedan på Kopiera webblänken.

Kopiera och klistra in text

1. När du har markerat texten du vill kopiera trycker du på .

Markerad text kopieras då till urklipp.

2. I ett textfält (t.ex. medan du skriver ett meddelande) trycker du på och håller in på punkten där du vill klistra in texten.
  3. Tryck på Klistra in.

Söka text

1. När du har markerat texten du vill söker efter trycker du på .
  2. Tryck på någon av följande flikar:

Google-sökning

Leta efter relaterad information med hjälp av Google-sökning baserat på den text som du markerat.

Wikipedia

Sök efter relaterad information på Wikipedia, baserat på texten du markerat.

Klistra in text i ett nytt meddelande eller en statusuppdatering i ett socialt nätverk

1. När du har markerat texten du vill dela trycker du på .
  2. Välj om du vill klistra in den markerade texten i ett nytt SMS, MMS eller e-postmeddelande i din statusuppdatering i ett socialt nätverk som t.ex. Twitter.