Meddelandepanelen
Behåll överblicken – allt du behöver göra är att öppna Meddelandepanelen.

Meddelandepanelen

När du får ett nytt meddelande kan du öppna meddelandepanelen för att se meddelandet, påminnelsen eller händelsemeddelandet. I meddelandepanelen kan du även på snabbast möjliga sätt växla mellan nyligen öppnade program.
Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.

Om du har flera meddelanden kan du rulla ner skärmen för att se alla.

Tips: Du kan även öppna meddelandepanelen på startsidan genom att trycka på MENU och sedan trycka på Meddelanden.

Växla mellan nyligen öppnade program

I meddelandepanelen kan du enkelt komma åt upp till åtta program som du har öppnat nyligen.

1. Tryck på och håll in statusfältet och för sedan fingret nedåt för att öppna meddelandepanelen.
  2. I avsnittet Senaste program för du fingret åt vänster eller höger för att se nyligen öppnade program.
  3. Tryck på ett program för att öppna det.
Tips: Tryck och håll nere STARTSIDA för att se nyligen använda program.

Stänga meddelandepanelen

Tryck på och håll in den nedre listen på Meddelandepanelen och för sedan fingret uppåt på skärmen. Eller tryck bara på TILLBAKA.