Startsida

Startsidan är där du gör telefonen till din egen. Den levereras med en väderklockswidget som visar tid och väder där du befinner dig. Du kan också lägga till dina favoritprogram, genvägar, mappar och widgets så att de alltid är endast ett tryck bort. Läs mer om detta under Personanpassa.

Utökad Startsida

Då du börjar göra fler saker med din telefon, kanske du inte tycker att Startsidan är tillräcklig. Inga problem. Du kan använda upp till sex extra skärmar. Det borde vara tillräckligt.
För fingret horisontalt till vänster eller höger så kommer du att upptäcka fler utrymmen för att lägga till ikoner, widgets med mera.
Tryck på STARTSIDA för att återgå till huvuddelen av startsidan (dvs. startsideskärmen i mitten).

Använda Helikoptervy

För att hoppa direkt till önskad skärm trycker du på STARTSIDA eller klämmer ihop skärmen som visar Helikoptervy. Den visar alla sju startsidor som miniatyrer.

Tryck bara på den du vill och du hoppar direkt hit.