Optimera batteritiden med energisparläget
Inställningar & tjänster

Optimera batteritiden med energisparläget

Energisparläget bidrar till att öka batteriets livslängd när påslagen. Den minskar användningen av telefonens funktioner som tömmer batteriet som t.ex. processorn och skärmen.
  1. Öppna Meddelandepanelen.

Om du vill välja vilka av telefonens funktioner att spara ström för, tryck på meddelandet Strömsparfunktion innan du väljer att slå på energisparläget.

Obs!: OmDataanslutning väljs kopplas HTC Desire X automatiskt från det mobila nätverket efter 15 minuter när i viloläget och dataanslutningen är overksam (ingen hämtning, strömning eller dataanvändning). Den återansluter och kopplar sedan från när dataanslutningen är overksam för att spara på batteriet.
  2. Tryck på kryssrutan bredvid meddelandet Strömsparfunktion för att slå på eller stänga av energisparläget.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x