Tweeta i Friend Stream

1. I Friend Stream trycker du på > Twitter.
  2. Tryck på .
  3. Skriv in din tweet.
  4. Tryck på eller för att lägga till ett foto eller din nuvarande plats i tweeten.
  5. Tryck på Inlägg.

Söka efter Twitter-användare att följa

1. På valfri flik, tryck på .
  2. Tryck på ett Twitter-namn i sökrutan.
  3. Tryck på .
  4. I listan med sökresultaten trycker du på den Twitter-användare som du vill följa.
  5. Tryck på > Följ.

Sluta följa en Twitter-användare

1. På fliken Alla tweets trycker du på den Twitter-användare du vill sluta följa.
  2. Tryck på > Följ inte.

Skicka ett direktmeddelande

Du kan bara skicka ett direktmeddelande (DM) till någon som följer dig.
  1. På fliken Direktmeddelanden trycker du på .
  2. Ange namnet på en Twitter-användare i fältet Till.
  3. Skriv meddelandet och tryck sedan på Inlägg.
Du kan också skicka ett direktmeddelande när du trycker på och håller ned den tweet som tillhör personen du vill skicka direktmeddelandet till och sedan trycka på Sänd direktmeddelande på alternativmenyn.

Besvara eller retweeta en tweet

1. På fliken Alla tweets, tryck och håll ner den tweet som du vill besvara eller retweeta.
  2. Gör något av följande:
    • Tryck på Retweet.
    • Tryck på Svara, skriv in ditt svar eller lägg till en personlig anmärkning till tweeten och tryck därefter på Anslå.