Snabb överföring av media från HTC Sync Manager till HTC Desire X

Snabb överföring av media från HTC Sync Manager till HTC Desire X

Du kan överföra en låt eller ett foto snabbt från HTC Sync Manager till HTC Desire X utan att behöva synkronisera med övriga objekt.
Viktigt: Se till att HTC Desire X är ansluten till din dator.
  1. Leta upp den låt eller det foto som du vill överföra till HTC Desire X.
  2. Klicka på låten eller fotot. Du kan även överföra en spellista eller ett album.
  3. Klicka på Skicka till telefon.