Synkronisera bokmärken i webbläsaren med datorn

Viktigt:
  • Om du synkroniserar bokmärken på Firefox version 3.0 eller senare, stäng webbläsaren före synkronisering.
  • Om motstridande bokmärken hittas på både HTC Desire X och datorn behåller HTC Sync Manager informationen från datorn.
  1. Anslut HTC Desire X till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Mer.
  3. Välj Bokmärken och klicka sedan på Inställningar.
  4. Välj den webbläsare som du vill synkronisera med HTC Desire X.
  5. När du är klar med inställningen av övriga objekt för synkronisering i HTC Sync Manager, klicka på för att synkronisera alla samtidigt.

När du synkroniserar bokmärken för första gången skapas en favoritmapp med namnet HTC-bokmärken på datorns webbläsare. Den här mappen innehåller bokmärken från HTC Desire X.

Om du har bokmärken på datorn som du vill synkronisera med HTC Desire X, se till att spara dem i mappen HTC-bokmärken.