Synkronisera kalenderhändelser

Ställ in HTC Sync Manager att synkronisera HTC Desire X med din Outlook-kalender eller Windows-kalender på datorn.

Du kan synkronisera HTC Desire X med följande Outlook-versioner: Outlook 2003, Outlook 2007 och Outlook 2010.

1. Anslut HTC Desire X till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Mer.
  3. Välj Kalender och klicka sedan på Inställningar.
  4. Välj det program du vill synkronisera kalenderhändelser från.
  5. Välj från när du vill starta synkroniseringen av dina kalenderhändelser.
  6. Om det finns motstridiga möten på HTC Desire X och datorn, välj de uppgifter som du vill behålla.
  7. När du är klar med inställningen av övriga objekt för synkronisering i HTC Sync Manager, klicka på för att synkronisera alla samtidigt.
Obs!: Endast de datafält som finns i HTC Desire X Kalender kommer att synkroniseras.