Synkronisera dina kontakter med datorn

Ställ in HTC Sync Manager att synkronisera HTC Desire X med dina kontakter i Outlook, Outlook Express eller Windows.

Du kan synkronisera HTC Desire X med följande Outlook-versioner: Outlook 2003, Outlook 2007 och Outlook 2010.

Viktigt: För att synkronisera kontakter på SIM-kort med datorn måste du först importera dem till Kontakter och sedan spara dem i telefonkontot på HTC Desire X.
  1. Anslut HTC Desire X till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Mer.
  3. Välj Kontakter och klicka sedan på Inställningar.
  4. Välj det program du vill synkronisera kontakterna från.
  5. Om det finns motstridiga uppgifter på HTC Desire X och datorn, välj vilka kontaktuppgifter du vill behålla.
  6. När du är klar med inställningen av övriga objekt för synkronisering i HTC Sync Manager, klicka på för att synkronisera alla samtidigt.
Obs!: Endast de kontaktfält som finns i programmet Kontakter på din HTC Desire X kommer att synkroniseras.