Importera musik, videor och spellistor från andra program
Inställningar & tjänster

Importera musik, videor och spellistor från andra program

Om du har Windows Media-Spelare eller iTunes installerat på datorn kommer låtar, spellistor och videor att importeras automatiskt från dessa program till HTC Sync Manager. Du kan även importera dem manuellt.
Viktigt: Du behöver Windows Media-spelare 11 eller senare, eller iTunes 8.0 eller senare installerat på datorn.
  1. Klicka på > Inställningar.
  2. I inställningarna Musikbibliotek:
    • Klicka på Importera för att välja de mediaprogram på datorn som du vill importera musik från.
    • Klicka på Importera spellistor för att hämta spellistor från andra mediaprogram.
  3. Klicka på OK.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x