Importera media till HTC Sync Manager
Inställningar & tjänster

Importera media till HTC Sync Manager

Du kan samla all musik, foton och videor i HTC Sync Manager och använda den inbyggda spelaren för att njuta av dem.
  • Klicka på Musik > BIBLIOTEK och dra sedan en mapp (eller någon musikfil inuti den mappen) till HTC Sync Manager .
  • Klicka på Galleri > ALBUM och dra sedan en mapp (eller ett foto eller video inuti den mappen) till HTC Sync Manager.
När du drar en mapp eller fil kommer hela mappen att läggas till som ett album i HTC Sync Manager. Mappens sökväg kommer också att läggas till i listan med bevakade mappar i Inställningar.

Om ny media hittas i de bevakade mapparna kommer de automatiskt att importeras till HTC Sync Manager.

Tips: För att importera kan du även klicka på > Inställningar och lägga till de mappar som innehåller den media som du vill ha. När du lagt till det du vill ha, klicka på OK.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x