HTC Sync Manager:s startskärm

Från startskärmen kan du se ditt mediebibliotek och spela upp dina media. Du kan även synkronisera med HTC Desire X när ansluten.
  • Klicka på Musik eller Galleri för att växla mellan dessa två bibliotek eller för att ställa in synkroniseringsinställningar för HTC Desire X och datorn. När du är i ett av dessa bibliotek klickar du på för att återgå till föregående skärm.
  • Spela ett musikspår eller en video. Använd kontrollerna nederst i mitten av skärmen för att kontrollera uppspelningen.
  • Klicka på Mer för att ställa in inställningar för kontakter, kalender och övrig synkronisering för HTC Desire X och datorn.
  • Klicka på för att ändra inställningarna, kontrollera om det finns programuppdateringar med mera.