Installera på en Windows dator
Inställningar & tjänster

Installera på en Windows dator

Viktigt:
  • För en felfri installation stänger du först alla program som körs och avslutar antivirusprogrammet tillfälligt innan du börjar installera HTC Sync Manager.
  • Du behöver administratörsrättigheter om du installerar HTC Sync Manager på Windows Vista eller senare versioner.
  1. Hämta installationsprogrammet för HTC Sync Managerwww.htc.com/help.
  2. Kör installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Anslut HTC Desire X till datorn med den medföljande USB-kabeln. HTC Sync Manager öppnas.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x