Säkerhetskopiera filer, data och inställningar

Är du rädd för att tappa viktigt material på HTC Desire X?

Säkerhetskopiera filer, data och inställningar innan du gör följande:

• Radera lagrat filinnehåll
  • Fabriksåterställning HTC Desire X
  • Uppgradera till en ny telefon

Här följer några alternativ för säkerhetskopiering:

Filer
  • Använd HTC Sync Manager för att flytta foton/video, dokument och musik från HTC Desire X till din dator.
  • Kopiera och klistra filer manuellt genom att ansluta HTC Desire X till datorn som en diskenhet.
  • Ladda upp filer till onlinelagring och -tjänster.
Data
  • Använd HTC Sync Manager för att säkerhetskopiera kontakter, kalendrar och bokmärken från HTC Desire X till din dator.
  • Exportera data från program som t.ex. Meddelanden och Kontakter så att du kan kopiera det från lagringsenheten till telefonen.
  • Spara kontakter och annan personlig data på onlinetjänster.
Inställningar Använd ditt Google-konto för att säkerhetskopiera dina anpassade inställningar.