Typ av lagringsutrymme

Vill du veta vilken typ av lagringsutrymmen som kan användas för dina program, data och filer?

HTC Desire X använder dessa lagringstyper:

Telefonens lagringsutrymme

Detta lagringsutrymme kombinerar de interna minnena där program, e-post, data och textmeddelanden lagras och lagring av filer där bilder, video och musikfiler lagras.

När telefonens lagringsutrymme börjar ta slut kan du frigöra utrymme genom att avinstallera program, ändra hämtningsinställningar eller flytta filer till ditt minneskort, dator eller till ett lagringsutrymme online.

Minneskort

Använd ett minneskort för att lagra fler filer. Du kan även ställa in att program som t.ex. Kamera ska lagra direkt på kortet.

USB-lagring

När du ansluter en extern USB-lagringsenhet (t.ex. USB-flashminne eller SD-kortläsare) kan du visa foton och video som är lagrade på enheten direkt från Galleri och spela upp låtar som är lagrade på enheten i Musik. Du kan även öppna PDF-filer och redigera Office-dokument.

Du behöver en USB OTG adapter för mikrokabel för att ansluta HTC Desire X och en USB-lagringsenhet. HTC Desire X stöder USB-lagringsenheter (förutom portabla hårddiskar) på upp till 64 GB.

Online-lagring

Om du använder ett lagringskonto online som är tillgängligt från HTC Desire X kan du lagra dina filer på din online-lagring.